Diensten

/Diensten
Diensten 2017-10-04T14:18:28+00:00

Klein transport

Simply Logicx Transport B.V. is ook uw partner voor zakelijke transporten die grote financiële /belangrijke waarde hebben.Op dit gebied is onze specialisme groot met ons vakkundig personeel en gps systeem zorgen wij dat uw zending vertrouwd aankomt bij klanten.

Wilt u weten wat wij voor uw klein transport kunnen betekenen? Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en maken gerust een vrijblijvende offerte voor u op.

Sneltransport

Als ondernemer wilt ook gebruik kunnen maken van een spoedkoerier omdat er altijd een expresszending is die met spoed bij een klant bezorgd moet worden.Wij hebben altijd 24/7 een spoedkoerier voor u klaar staan om dit voor elkaar te krijgen!

Wilt u weten wat wij voor uw sneltransport kunnen betekenen? Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en maken gerust een vrijblijvende offerte voor u op.

Pallettransport

Pallets met producten die vandaag, morgen of deze week nog naar een klant moet? Of structureel pallettransport nodig naar uw dealers, importeurs of consument?

Bij ons bent u verzekerd van een veilig en vakkundig pallettransport van uw goederen. Hierbij wordt er rekening gehouden met uw persoonlijke wensen. Meer weten over de tarieven van palletvervoer? Neem contact met ons op via +31 (0) 14 42 46 65. of vul het contactformulier in.

Neem contact op

Direct contact?

Stuur uw bericht via ons contact formulier, of bel ons via telefoonnummer +31 (0) 6 14 42 46 65.

Neem contact op